Overblijven:

De Kreeke biedt ook de mogelijkheid om de  kinderen tussen de middag te laten overblijven.
De kinderen die overblijven gaan onder begeleiding samen eten in enkele klaslokalen. Verschillende ouders begeleiden de kinderen tijdens de middagpauze op vrijwillige basis. Zij krijgen daar een vrijwilligersvergoeding voor. Hieronder vindt u de kosten.

De kosten van het overblijven:

€   1,75 per keer
€ 17,50 =“strippenkaart/abonnement” (10 x)
€ 35,00=“strippenkaart/abonnement” (20 x)

Een kwartier voor schooltijd nemen de leerkrachten het toezicht verder op zich. Voor deze tijd zijn de overblijfmoeders de toezichthouders en dienen alle kinderen die zich op het schoolplein bevinden te luisteren naar de overblijfmoeders.
Bij slecht weer mogen de kinderen naar binnen nadat de “regenbel” is gegaan. Maar over het algemeen gaan we naar buiten om een “frisse” neus te halen.